Reiser med SUP-brett er i vinden som aldri før

PIN

Det er mulig å kose seg med aktiviteter på brett uansett tid på året, og mange er i gang med SUP-brett og stående padling lenge før den siste snøen er smeltet. Hos leverandøren CoolSnow finner du ikke bare snøbrett, men også paddleboards med merket CoolSurf. Ta en titt på hjemmesiden https://coolsnow.no/ for mer informasjon og inspirasjon når det gjelder både SUP-brett og andre spennende opplevelser på brett.

Stående padling uansett tid på året

Som kommer fram av utvalget hos Cool Snow, er det ikke nødvendig med høysommervarme for å stå på et SUP-brett. Med en god våtdrakt, sammen med hansker og sokker i neopren, vil det være mulig å holde seg varm selv på litt kalde og vindfulle dager. Husk selvfølgelig på å planlegge ruten etter egen evne, og være forberedt å svømme til land også i kaldt vann i tilfelle du skulle miste SUP-brettet langt ute. Sikkerhetsstroppen redder deg selvfølgelig i nesten alle tilfeller, men det er uansett lurt å være forberedt.

Opplevelsen på brettet er en kombinasjon av hva du selv gjør med årene, forholdene rundt deg og ikke minst naturopplevelsen. Det er også derfor som en tur med SUP-brett faktisk kan passe best på en litt kjølig vår- eller høstdag, da det er helt rolig på badestrender og brygger.

Velg et brett som passer deg

Det finnes mange praktiske SUP-brett som er oppblåsbare, noe som uten tvil er en fordel både på vei til stranden og når brettet skal oppbevares hjemme. For en nybegynner er det smart å prøve seg med et rimelig og stabilt brett, men pass på at det har de viktigste egenskapene – som en sklisikker overflate. Da legger du til rette for at SUP-opplevelsen blir hyggelig allerede fra starten av. De aller fleste vil kunne finne seg til rette med stående padling, i og med at denne aktivitetsformen er så fleksibel.