Slik gjør man når bedriften skal sende en pakke eller dokumenter

PIN

Som bedrift kan det være mange utfordringer i forhold til det å kunne sende pakker og lignende ut til kunder og samarbeidspartnere. Dette gjelder særlig for de bedriftene som ikke har en fast avtale med et logistikkfirma. Dette kan være bedrifter som hovedsakelig ikke livnærer seg ved å sende ut pakker med jevne mellomrom, eller mindre bedrifter som ikke har fått et fotfeste på markedet ennå. De fleste bedrifter har som hovedfokus å lage et godt produkt eller utføre tjenester på en god måte, og derfor kan selve transporten av for eksempel et produkt komme i glemmeboken.

Som et eksempel kan man ta et advokatfirma. De fleste firmaer i dag har digitalisert den prosessen som knyttes til underskrift av viktige papirer, men enkelte dokumenter i dag må stadigvekk sendes pr. Post. Dette kan for eksempel være papirer der man er nødt til å underskrive originalen. Slike dokumenter skal gjerne sendes så fort som mulig, og selvfølgelig sendes med et logistikkfirma som alltid sørger for at dokumentene kommer frem. Viktige dokumenter skal gjerne kunne hentes på bedriftens adresse, og lever på døren til mottaker. Alt dette med logistikk kan derfor virke litt overskuelig for enkelte bedrifter.

Send pakker og dokumenter på en enkel måte

Løsningen kan derfor være å sammenligne priser og leveringstid hos en nettside som for eksempel billigpakke.no. Her taster man enkelt inn opplysninger om avsender og mottaker, og i løpet av et par sekunder så sammenligner nettsiden pris og leveringstid fra mange logistikkselskaper. Dessuten kan man enkelt spore pakken på hjemmesiden slik at man alltid har oversikt over hvor langt pakken har kommet. På denne måten så kan selv firmaer som til vanlig ikke sender ut pakker og dokumenter.

Som privatperson så kan man selvfølgelig også benytte seg av disse tjenestene, slik at mottaker får varen på en enkelt måte.