Den beste dealen når du skal handle navne- og strykemerker

PIN

Ulike navnelapper, klistremerker og strykemerker er tilnærmet obligatoriske innkjøp for familier med barn i barnehage- og skolealder. Mange barnehager stiller krav til at alt av utstyr må merkes, og du oppdager raskt at praktisk talt alt kan forsvinne i løpet av noen sekunder hvis du ikke merker det godt allerede fra første øyeblikk. Derfor bør du passe på å ha merker i hus til enhver tid, men hvor gjør du det beste kjøpet?

Du må kjøpe merkene på nett i 2023

Det finnes kanskje fortsatt noen få tilgjengelige alternativer som bygger på bruk av gammeldagse papirskjemaer eller telefon, men i 2023 er nettbestilling helt dominerende når det gjelder både strykemerker, navnelapper og klistremerker. Nettbestilling har åpenbart mange fordeler:

  • Du kan tilpasse klistre- og strykemerkene til akkurat dine behov. Du er ikke begrenset til bare tekst eller noen få symboler, du kan tilpasse alt fra farger til egne bilder og logoer.
  • På nett kan du dessuten bestille i ro og mak, noe som betyr at du kan eksperimentere med en mengde ulike design. Tenk utenfor boksen og lag noen morsomme merker!
  • Når du handler på nett får du selvfølgelig også den beste prisen, og det er enkelt å sammenligne kostnadsnivået mellom ulike produkter.

Derfor er netthandel uten tvil førstevalget når det gjelder denne typen merker.

Når trenger du de ulike typene merker?

I lang tid var det de klassiske strykemerkene som var helt dominerende. Denne «teknologien» er også den enkleste, selv om den stiller krav til litt ekstra arbeid. Etter hvert har likevel selvklebende klistremerker etablert seg som et svært godt alternativ.

De selvklebende merkene kan brukes til praktisk talt alt, men strykemerkene kan fortsatt være det beste valget når det gjelder plagg som skal vaskes ofte ved høye temperaturer. Et korrekt festet strykemerke vil i utgangspunktet ha en levetid som tilsvarer levetiden til selve plagget som merket er festet til.