12 billige måter å få bilen din til å se fantastisk ut

PIN

De fleste av oss bileiere bruker en masse tid i våre biler, enten vi er på vei til jobb, kjører barna til skolen eller bare handler mat. Fristelsen til å kjøpe en ny, skinnende bil er en kjent følelse for mange av oss, selv om å beholde en eldre bil kan være mye mer kostnadseffektiv (spesielt hvis den er helt avbetalt). Så hvis du gjør små oppgraderinger på din eldre bil, kan du ha den lengre. Her er noen enkle måter å få din eldre bil til å føles som en helt splitterny bil!

Disse grunnleggende vedlikeholdstipsene er billige og vil bidra til å forlenge bilens levetid, og dessuten få den å se pen ut.

  1. Rengjør og organiser bilen din

Hver gang du kommer ut av bilen, bør du gjøre det til en vane å tømme den på søppel. Du kan fikse interiøret en gang om året, men bilen vil fortsette å se bra ut, hvis du bare støver det en gang i måneden. Det er ikke nødvendig å investere i dyre organisasjonsverktøy – du kan holde hanskerommet ditt organisert med plastposer.

Når det gjelder utvendig, trenger du ikke å vaske bilen din til den skinner, men ved å vaske bilen med noen ukers mellomrom vil du bidra til følelsen av å ha en ny bil.

  1. Bytt ut gulvmatter

Gulvmatter er vanligvis de første tingene som blir ødelagt i en bil. Har bilen din fortsatt de originalgulvmattene, bør du sannsynligvis fjerne dem. I stedet bør du bruke værpassende gulvmatter av gummi. Disse vil få bilen å se pen ut og forhindre at mugg vokser som resultat av våte sko.

  1. Nye vindusviskere

Hvis du bor på et sted som får dårlig vær, vet du hvor viktig et godt sett med vindusviskere kan være. Rengjør bladene dine med en mikrofiberduk en gang i uken, og erstatt bladene dine med noen ukers mellomrom.

  1. Bytt setetrekk

For å beskytte setene dine mot fremtidig slitasje, eller for å dekke opp seter som ikke kan repareres, kan du kjøpe noen setetrekk i fine, diskrete farger.

  1. Rengjør vinduene innvendig og utvendig

Rengjør innsiden og utsiden av vinduene for å forbedre både synligheten og utseendet på bilen din.

  1. Oppgrader høyttalerne

Bilfabrikkens standard lydsystemer i eldre biler er generelt ganske halt, men du trenger ikke å bruke alle pengene på banken for å få bedre lydkvalitet. Noe så enkelt som å bytte ut høyttalerne kan være nok til å drastisk forbedre bilens lyd.

  1. Bytt ut skadede bildeler

Hvis du ikke enkelt kan reparere en dyp ripe eller et hull, kan du alltid se etter reservedeler, enten på nettet eller via lokale butikker eller mekanikker. Hvis du skal bytte ut skadede bildeler som er en del av bilens fjæring, tilbyr Vogtland et bredt spekter av produkter som dekker alle behovene dine.