Velg riktig kontinentalseng til ditt hjem

PIN

Kontinental sengen har blitt et populært valg for mange nordmenn. Det er en seng som er bygget opp av tre forskjellige lag. I bunnen ligger en rammemadrass som støtte. I midten ligger en springfjærmadrass til å justere liggekomforten. På toppen finner man en overmadrass for å gi et bløtere underlag for kroppen din. Som beskrivelsen avslører så er kontinentalsengen kjent for å være relativt høyere enn andre sengevarianter. Dette er relevant dersom man ønsker å lindre eller forebygge rydd- og leddskader i kroppen.

Velg en god kontinentalseng

Valgene er mange og det er ikke alltid lett å plukke ut riktig variant for sitt eget hjem. En god start er å lese denne guiden. Det gir et godt innblikk i særlige behov man bør ta til etterretning når man skal gjøre seg opp et sengevalg. Under så er det presentert to gode eksempler som gjør nettopp dette.

Senses Lux No. 2

Senses Lux No. 2 er en populær utgave som egner seg for personer med en vekt over 95 kilo. Kontinentalsengen har en relativ høy pris, men tilbyr samtidig kvalitet og ulike funksjoner. Blant annet så har modellen ulike bentyper man kan velge til rammemadrassen. I tillegg så står man fritt til å plukke ut hardheten på springfjærmadrassen slik at man oppnår en ønskelig densitet. Til sist så kan man nedgradere springfjærmadrassen til en lavere vekt type dersom man ønsker å spare litt penger. Mulighetene er mange for Senses Lux No. 2.

Bergen By BN

Et annet godt valg er luksusutgaven Bergen By BN. Dette er åpenbart en dyrere modell som er produsert på en av verdens mest anerkjente fabrikker i Belgia. Prisen rettferdiggjør midlertidig sengen. Man har 5 ulike komfortsoner i springfjærmadrassen, samt antibakteriell behandling som sikrer at man ikke får allergiske reaksjoner. Man kan selv justere fastheten på springfjærmadrassen og velge mellom tre ulike overmadrasser. Det er åpenbart en kontinentalseng for livsentusiaster.