Velg mellom integrert eller frittstående kjøleskap

PIN

Alle trenger et kjøleskap på kjøkkenet. Det er en unngåelig husholdningsmaskin som gir oss muligheten til å oppbevare matvarer til riktig temperatur. I dag kan man blant annet velge mellom frittstående og integrerte kjøleskap. Det integrerte kjøleskapet har et kjøkkenpanel på forsiden, da resten av maskinen skjules. Det er en mer diskret løsning enn det frittstående kjøleskapet. Denne kan man se mer tydelig i kjøkkenet. Midlertidig har vi alle ulike smaker og behov. Her får du vite litt mer om de to ulike kjøleskapsvariantene.

Integrerte kjøleskap

Integrerte kjøleskap har den fordelen at de gir rom for egen kreativitet. Deres konstruksjon gjør at du selv kan montere et kjøkkenpanel som matcher andre elementer i rommet. Det gir et stilrent design. På en annen side, så må du finne fronten du skal montere på kjøleskapet selv. Denne delen er ikke inkludert når du kjøper et integrert kjøleskap. Andre tiltak å være oppmerksom på er energimerkingen på kjøleskapet. En god energimerking med A eller bedre, vil være godt for din økonomi. Til sist, så finnes det noen unike funksjoner ved å velge denne modellen. Du kan for eksempel få LED-belysning, automatisk lukking eller spesiell luftsirkulasjon. Visse modeller er også så velutviklede at du kan få tilgjengelig Wifi i front.

Frittstående kjøleskap

Et frittstående kjøleskap kan fås i mange spennende design hvor man ikke trenger å skaffe fronten selv. I tillegg kan man forflytte det rundt i rommet dersom man ønsker nye endringer. Midlertidig så kan det være lurt å tenke på de ulike størrelsene og deres kapasitet. Velger man en for liten modell, så kan man åpenbart risikere at kjøleskapet blir overfylt. Dersom kjøleskapet er for stort, vil man bruke energi på uutnyttet plass. Et godt kjerringråd er å tenke at to personer har behov for et frittstående kjøleskap med en kapasitet på 150 liter. Er man 4 personer, så tilsvarer dette en kapasitet på 300 liter.