Slik får spisestuen et friskt pust

PIN

Spisestuen er for mange av oss et viktig sted i hjemmet. Det er her man inntar en god frokost, brunsj i helgene og hyggelige middager om kveldene. Likevel så er det kanskje et av de rommene i huset som får minst kjærlighet i form av en oppussing eller utskiftning av møbler. På grunn av dette så er det en del spisestuer i norske hjem som kanskje fremstår som litt utdaterte og umoderne.

Det skal faktisk ikke så mye til for at spisestuen får et friskt pust, og det behøver heller ikke å være særlig dyrt. Litt ny maling, noen nye stolputer, og ett par planter kan virkelig gjøre underverker. Ønsker man å slå på stortromma så kan man også skifte ut spisebordet eller stolene.

Stolputer i saueskinn, stoler i fløyel og spisebord i grått massivt tre

Som med så mye annet så kommer det stadig nye trender til spisestuen. De mest populære trendene akkurat nå er kanskje stolputer i saueskinn, stoler med fløyelstrekk og spisebord i grått massivt tre. Stolputer er en relativt billig og enkel måte å få stolene til å se kule ut. Med stolputer i saueskinn eller saueragg, så får gjestene både et behagelig sitteunderlag som også ser moderne ut.

Når det kommer til stolene, så har fløyelstrekket virkelig gjort sitt inntog i spisestuen. Stoler med fløyelstrekk ser både eksklusive ut, samtidig som at de er behagelige å sitte i. Dessuten kan de anskaffes i mange forskjellige farger sånn at man kan mikse og matche hvis det er ønskelig. Når det kommer til farger så har grått virkelig vært i vinden de siste årene, i alt fra kjøkkeninventar til fliser på badet. Spisebord i massivt tre er både holdbart og flott å se på. Kombinerer man disse to så har man et utrolig solid spisebord som både er kult, og som vil holde i mange år.