Populære dobbeltsenger

PIN

For mange voksne par så vil en god dobbeltseng være en stor investering. For noen holder det kanskje med en rimelig dobbel rammemadrass, men for mange så står valget mellom en dobbel kontinentalseng og en regulerbar dobbeltseng

Fordeler og ulemper ved kontinentalseng og regulerbar seng

  • Kontinentalseng

Fordeler: Mange liker kontinentalsengen fordi den er så høy. Det gjør at man nesten ikke behøver å bøye seg når man går i seng, eller reise seg opp når man skal ut av sengen om morgenen. Kontinentalsengen kan derfor være en god løsning for de som sliter med stive ledd om morgenen. Kontinentalsengen kan man få i mange forskjellige farger og materialer, som gjør at man kan få en seng som passer stilen på soverommet. Man kan også få madrassene i mange forskjellige grader av fasthet og komfort.

Ulemper: Det er ikke til å stikke under en stol at en kontinentalseng heller litt til den dyre siden. Det er jo ikke så rart når man tenker over alle de forskjellige materialene som den er bygget opp av i og med at den har 3 madrasser.

 

  • Regulerbar seng

Fordeler: For en person med smerter i rygg eller ben så kan en regulerbar seng være gull verdt. Ved hjelp av en motor kan en regulerbar seng enkelt stilles inn til den posisjonen som er best for brukeren. En regulerbar seng er også midt i blinken for den som liker å lese eller benytte seg av PCen i sengen.

Ulemper: Skal man ha en sikkelig regulerbar seng, så er det ikke bare viktig at rammen og madrassene er gode, men også at motoren er i god kvalitet. Denne type seng kommer til kort hvis motoren plutselig ikke virker. Derfor lønner det seg å legge litt ekstra penger og få en seng der motoren vil virke i mange år.

 

Begge typene er godt valg når man skal kjøpe dobbeltseng og til sist kommer det ned til ens behov og nødvendighet.