GNP Energy er den strømleverandøren man bør skifte til

PIN

Vinteren er her for fullt, og mange norske husstander bruker strøm for å helt eller delvis varme opp hus, hytte eller leiligheten. Det økede forbruket av strøm får mange nordmenn til å tenke seg om to ganger på hvilken strømleverandør man har. De store strømgigantene i Norge både produserer og selger strømmen direkte til sine kunder, og derfor ønsker de å ha høyest mulig pris for pr. kWh.

GNP Energy utfordrer de etablerte store strømleverandørene på det norske markedet, fordi de ikke produserer strømmen selv. De kjøper strøm på markedet til lavest mulig pris, og selger det videre til sine kunder. Selskapet har ambisjoner om å ha best mulig kundeservice, samtidig som at kunden får billigst mulig pris over tid. Dessuten er det viktig for dem at kunden får en oversiktlig strømregning, sånn at man ikke får uforutsette utgifter, og rent faktisk forstår hva det er man betaler for.

Skift før strømprisene øker

På grunn av lite regn i sommer og i høst, så antar noen analytikere at strømprisene i Norge kommer til å bli høye i vinter. Ettersom at store deler av norsk strøm produseres i vannkraftverk, så sier det seg selv at strømprisen vil bli høye når vannstanden i magasinene er lave. Derfor bør man kanskje vurdere å skifte strømprodusent i dag, og det tar faktisk ikke så lang tid som man tror. Skifter man fra sin nåværende strømleverandør til GNP Energy så er det faktisk gjort på omkring 2 minutter. Er man nysgjerrig på selskapet og ønsker å lese mer, så kan man lese mer om GNP Energy på Facebook.

GNP Energy finnes også på YouTube, hvor man kan se en video om fordelene ved å bytte fra sin nåværende strømleverandør, og over til dem. Er man interessert i å se videoen så kan man besøke GNP Energy her.