Et forbrukslån kan være løsningen når man trenger nye møbler

PIN

Når man er ung kan det være en nervepirrende opplevelse å kjøpe sitt første hus eller leilighet. Man kikker på annonse etter annonse, og går på mange visninger. Man er i flere møter med banken, og har aldri telefonen på lydløs siden en eiendomsmegler plutselig kan ringe med beskjeden om at kjøper har godtatt budet. Plutselig står man der med nøkkelen i hånden til sitt første hus eller leilighet. Sakte men sikkert går det opp for en at man faktisk mangler møbler til å kunne fylle alle rommene med.

De fleste har selvfølgelig noen møbler med fra sin gamle bosted, men det er jo også noe spesielt med å endelig kunne kjøpe de perfekte møblene man har gått og drømt om i mange år. Noen står kanskje og mangler pengene her og nå, og orker ikke tanken på å måtte spare opp i flere måneder før man har råd til for eksempel en ny sofa til stuen. Her kan løsningen være et forbrukslån, men det kan være lurt å sammenligne de forskjellige tilbudene fra bankene, innen man takker ja. Det kan nemlig være stor forskjell fra bank til bank når det kommer til omkostninger. Den enkleste måten å finne ut av dette på er for eksempel å benytte seg av Nanofinas.

Vi gjør oppmerksom på at dette er en låneside. Eks. nominell rente fra 6,39 % til 21,95 %. Effektiv rente fra 6,81 % til 24,4 %. Eff. rente 13,2 %, 150.000 o/10 år, kostnad: 112.573, totalt: 262.573.

 

Når man har muligheten til å endelig kjøpe drømmemøblene

Når man kjøper nytt hus eller leilighet så er det ofte sånn at man fort kan komme til å bruke opp sparepengene på hvitevarer, maling og andre ting som må pusses opp her og nå. Derfor kan kontoen fort bli tom på kort tid. Når man endelig har fått kjøpt drømmehjemmet så vil man jo også gjerne kunne møblere det med drømmemøblene. Det kan også bli dyrt å bare kjøpe noe fordi man er nødt til å ha en seng, sofa og spisebord. Dette er viktige møbler som skal vare i mange år, så det lønner seg å legge litt flere penger i dem. Få ting blir brukt like mye og satt pris på som et spisebord, uansett om det er middagsselskaper, eller bare en helt normal fredag kveld med taco til middag.

 

Leave Your Comments