Derfor er fryseskap bedre enn fryseboks

PIN

Fryseskap er bedre enn fryseboks fordi det passer bedre inn på et kjøkken og generelt tar mindre plass enn en fryseboks fordi det er stående. Designet på et fryseskap tar seg også bedre ut på et kjøkken enn hva en fryseboks gjør. Her kan man i større grad velge det designet man syns er best og hvilken farge man eventuelt foretrekker. Det er også mulig å gjøre fryseskapet integrert med kjøleskapet. På den måten blir det også mer gjennomført og ser skikkelig ut.

Kjente produsenter som Bosch og Siemens har flere ulike varianter av fryseskap å velge i og tilbyr ulike behov. Les mer om fryseskap her.

Noen tips ved kjøp av fryseskap

Noen ting man må tenke på når man går til anskaffelse av kjøleskap er størrelse, miljø, lydnivå og funksjoner. I og med at skapene kommer i forskjellige størrelser er det viktig at du velger et som passer inn til ditt behov, enten om det skal passe inn i kjøkkenet eller skal romme mest mulig. Jo større skap, jo mer strøm bruker du. Strømforbruket henger sammen med kapasiteten på fryseren og hvor den plasseres. Ideelt sett vil man ha det med den beste energiklassen.

Hvis fryseskapet skal stå på kjøkkenet er det også viktig å tenke på lydnivået. Det er jo ønskelig med et så stillegående fryseskap som mulig. En siste ting å tenke over når man går til anskaffelse av fryseskap er hvilke funksjoner det kommer med. Elektronisk temperaturstyring er for eksempel veldig praktisk og gjør det lett å holde kontroll på ønsket temperatur.

En annen nyttig funksjon er hurtignedfrysning som automatisk korrigerer temperaturen for å bevare matvarene. Andre tilgjengelige funksjoner er varslingssystemer mot for høy temperatur, isbit/vannmaskin osv. Noe for enhver smak altså. Med disse tipsene i bakhånd vil du lettere kunne velge det fryseskapet som passer dine behov.